A makuuhuone

Hinnat ja varaus

Villa Paasirinne A

Hinnat alkaen:

960 € / viikko (pe-pe)
547 € / viikonloppu (to-su)

Hinta sisältää liinavaatteet 2 hengelle sekä loppusiivouksen. Hintaan vaikuttaa vuodenaika ja henkilömäärä. Toimitusmaksu 15 €. Kysy tarkempia tietoja sinulle sopivalle ajalle. 

Varaa kohde:

Villa Paasirinne B

Hinnat alkaen:

515 € / viikko
286 € / viikonloppu

Hinta sisältää loppusiivouksen ja 2 henkilölle liinavaatteet. Hintaan vaikuttaa loma-ajat, vuodenaika sekä monta henkilöä majoittuu. Toimitusmaksu 15 €. Kysy tarkempia tietoja sinulle sopivalle ajalle. 

Varaa kohde:

Varausehdot

Varausehdot ja maksaminen

Villa Paasirinne A ja B -kohteissa noudatetaan näitä sopimusehtoja. Nämä sopimusehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut Villa Paasirinteelle sopimusehdoissa mainitun varausmaksun tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Varauksen voi tehdä kotisivujen varauslomakkeella, s-postilla tai soittamalla. Kohteen varaajan tulee olla 18 v. täyttänyt henkilö. Asiakkaan tulee maksaa vähintään ( 20 % lomakohteen vuokrahinnasta) varauksen yhteydessä pankkitilille. Loppulasku lähetetään asiakkaan s-postiin varauksen tekoa seuraavana arkipäivänä.  Asiakas voi maksaa myös varauksen kokonaisuudessaan heti, jolloin asiakas laittaa pankkiin maksusta kopio lomakohteen s-postiin. Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus s-postiin heti kun maksusuorituksesta saadaan tosite. Varausvahvituksessa on lomakohteen nimi ja osoitetiedot, ohjeet avainten noutopaikkaan tai lomakohteeseen, jossa avaimet luovutetaan.

Laskulla loppusumman maksavat saavat laskun s-postiin, jos varaus tehdään 9 viikkoa tai enemmän aikaa ennen loman alkua, voi loppulaskun maksun maksaa kahdessa erässä. Varausmaksu ja toimitusmaksu  erääntyy viimeistään 7 vuorokauden kuluttua laskun päiväyksestä.

Vuokran lisäksi veloitetaan 15 € toimitusmaksu.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna ( IBAN-tilinumero ja pankin BIC- koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun (20 %  lomakohteen vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen ja koko summa on maksettava heti. Mikäli varauksen kokonaiskesto on alle viikko tai varauksen alkuun on 27 vuorokautta tai vähemmän maksetaan koko summa välittömästi samana päivänä verkkopankissa.

Varauksen peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti tai kirjattu kirje). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut Villa Paasirinteelle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu ja toimitusmaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Villa Paasirinteelle maksamansa summa, lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Villa Paasirinteelle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksen ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokran palautukseen.

Villa Paasirinteen oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Villa Paasirinne voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Villa Paasirinteelle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus  joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, voi Villa Paasirinne peruuttaa varuksen ilman erillistä ilmoitusta.

© Copyright 2020 Villa Paasirinne

Tietosuojakäytännöt
Käytämme evästeitä, jotta pystymme varmistamaan parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sisältöä. Voit hyväksyä evästeet klikkaamalla "Hyväksy"-painiketta.