Slider

Hyvä tietää

Vuokrausaika ja vaihtopäivä

Vaihtopäivä ja lomakohteen luovutus viikkovarauksissa kesäloma-aikaan on perjantai. Viikonloppuvarauksissa kohde on käytössä pe-su. Lomakohde on käytössäsi yleisimmin tulopäivästä klo 16, lähtöpäivään klo 12. Mahdollisista poikkeuksista sovitaan etukäteen.  Sesonkiaikoina varausaika on viikko tai viikonloppu pe-su. Muina vuodenaikoina ja juhlapyhien aikaan voi olla poikkeavia saapumis- ja lähtöpäiviä.

Henkilömäärä

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman omistajan lupaa. Poikkeustilanteesta pitää neuvotella etukäteen.

Saapumisaikailmoitus

Mökin omistajalle tulee aina ilmoittaa saapumisajasta hyvissä ajoin etukäteen, viimeistään vuorokautta ennen varauksen alkamista. Kohteessa täytetään henkilökohtainen saapumisilmoituslomake. Jos saavut klo 20 jälkeen kohteeseen tai tarvitaan oven avaamista, on lisämaksu 30 €. Avainten hävittämisestä tulee lukkojen uudellensarjoitus ja muutostyökulut maksettavaksi lomalaiselle.

Asiakkaan tulee täyttää saapumisilmoitus lomakohteessa. Lomakohteen omistajalla on oikeus periä lomakohteeseen saapumisen yhteydessä asiakkaalta 150 € suuruinen vakuus ja avainpanttimaksu asiakkaan velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja varalta. Omistaja palauttaa vakuusmaksun asiakkaalle lähtöpäivänä, kun kohteessa on toimittu annettujen kirjallisten ohjeiden mukaan. Juhlista ja muista tilaisuuksista tulee sopia ennakkoon, jos henkilömäärään tulee muutoksia. Lomakohdetta voi käyttää enimmillään se henkilömäärä, mitä on sovittu lomakohdetta varattaessa.

Mitä hintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy lomakohteen ja saunan vapaa käyttö. Lomakohteissa on hyvä kalustus sekä perusastiat ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Myös polttopuut sisältyvät kohteen vuokrahintaan. Lomakohteissa soutuvene ja sähköperämoottori kuuluvat hintaan.

Lomakohteiden kuvauksessa ilmoitettu juokseva kylmä ja lämmin vesi tulee omasta porakaivosta. A-kohteen kaikissa huonetiloissa lattialämmitys.

Mitä mukaan?

Lomakohteessa on käytössä liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka sisältyvät hintaan. Astianpesuaineet, perusmausteet sekä wc- ja talouspaperit sisältyvät vuokrahintaan. Henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja -aineet sekä erikoismausteet lomalaisten tulee itse tuoda kohteeseen.

Loppusiivous

Tiesitkö, että nyt voit nauttia lomasta täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta? Loppusiivous sisältyy hintaan A kohteessa ja B kohteessa lomalaiset hoitavan siivouksen. B kohteeseen loppusiivous tarjolla lisäpalveluna (75€). Siivous ohjeet kohteessa.

Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi kuitenkin suorittaa A kohteessa: astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, pöydät pyyhitään, liesi ja leivinuuni puhdistetaan (jos on käytetty), ohjeiden mukaan lajitellut roskat viedään jätepisteeseen ja pullot/juomatölkit kerätään kasaan sekä lehdet esim. muovipussiin. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja liinavaatteet jätetään pinossa sängyn päälle. Takan ja saunan tuhka-astiat tyhjennetään niille kuuluvaan astiaan. Kaasugrillin ja savustuslaatikon puhdistus kuuluu niiden käyttäjälle. Jos kylpypaljua käytetään, käytönjälkeen käyttäjän tulee tyhjentää ja puhdistaa palju ja putkisto vedestä. Huomioitava käyttöohjeet tyhjennyksessä ja puhdistuksessa. Jos et itse hoida puhdistuksia, veloitamme 100 € maksun kohteen puhdistuksesta. Viethän tuoreet ruokatarvikkeet mukanasi pois tai käytetyt tähteet biokompostoriin. Käyttökelpoiset ruokatarvikkeet voi jättää kohteeseen. Ruokatarvikkeita ei saa laittaa sekajäte roskikseen, jos sinne laitetaa ruokatarvikkeita joutuu maksamaan 100 € lisämaksun lisätyöstä. Lue jätteiden lajitteluohjeet kohteessa.

Huomioitavia asioita lomalaisille kohteiden käytössä

Lomakohteen edustaja esittelee lomalaisille lomakohteen ja antaa avaimet. Lomakohteessa A ja B on lomalaisille ohje- ja esitekansiot, joista löytyy tietoa, miten lomakohteessa tulee toimia ja miten kodinkoneet ja laitteet toimivat sekä lähialueen nähtävyydet. A-kohteen takan, saunan kiukaan ja kylpypaljun lämmitysohjeet sekä kaasugrillin käyttöohjeet ovat kansiossa olohuoneessa, joihin tulee perehtyä ennen käyttöä huolellisesti.

Lomalaiset ovat vastuussa lomakohteen asiallisesta käytöstä. Lomakohde on poistuttaessa jätettävä siistiin kuntoon. Asiakas on vastuussa lomakohteessa aiheuttamistaan vahingoista irtaimistolle tai kiinteistölle ja on korvausvelvollinen lomakohteen omistajalle. Vahingoista on aina ilmoitettava heti tai viimeistään pois lähtiessä omistajille puh. +358 405587 037.

Vahinkojen korvaus sekä ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneet kustannukset voidaan pidättää vakuusmaksusta. Aiheutetut vahingot pyritään sopimaan ensisijaisesti yhdessä henkilökohtaisesti. Vahingot ovat myös ulosottokelpoisia.

Jos kodinkoneita tai tulisijoja käytetään väärin ja ne rikkovat virheellisen käytön johdosta, ovat käyttäjät vastuussa niiden korjaamisen tai uusimisen kustannuksista.

Lemmikkien tuomisesta lomakohteeseen on sovittava ennakkoon varausta tehdessä, muuten niiden tuonti on kielletty. Lemmikkien tuonnista voidaan periä lisämaksu. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Tupakantumpit tulee laittaa niille varattuun astiaan ulkona. Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen ylimääräisestä siivoamisesta aiheutuneet kulut siinä tapauksessa, että lomakohteen sisätiloissa on tupakoitu tai siivousta ei ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja lomakohteen omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

A-kohteen kaasugrilliä tulee käyttää vain ulkotilassa. Kaasugrilli ei saa olla kiinni rakennuksen seinää vasten, kun sitä käytetään, paloturvallisuuden takia. Kaasugrillin puhdistus käytön jälkeen kuuluu käyttäjälle ohjeiden mukaan.

B-kohteen puuhellan/pienen leivinuunin sekä grillikodan käytössä pitää olla varovainen lämmityksessä. Uuninpellit auki lämmityksen ajaksi ja kiinni, kun tuli ja hiilet ovat sammuneet. Huomioi paloturvallisuusohjeet. Kohteen kaikki irtaimisto on luetteloitu ja se tarkistetaan lomajakson lopussa. Ulkona oleva savustuspaikka on sammutettava käytön jälkeen. Ilmalämpö viilentää ja lämmittää tarpeen mukaan B-kohteessa.

Villa Paasirinne A- ja B-lomakohteissa on paloturvallisuusohjeet, joihin tulee perehtyä, kun saapuu lomalle.

Palvelutiedot

Lomakohteen kuvauksessa on maininta lähialueen palveluista (esim. kauppa, ravintola, liikuntapaikat, kuntapalvelut ja muut lähialueen palvelut jne.) Villa Paasirinne ei vastaa lomakohteeseen kuulumattomien yleisten palveluiden tiedoista eikä niiden saatavuudesta loman aikana.

Kohteen omistaja auttaa aina

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai pikkuvian vuoksi, jonka kohteen omistaja voi hetkessä korjata, tai  kaipaat kodinkoneiden käyttöohjeiden tulkintaan apua. Ota siis rohkeasti yhteyttä kohteen omistajaan kaikissa pulmatilanteissa!

Huoltotyöt lomakohteissa tehdään silloin kun kohteissa ei ole lomalaisia, mutta poikkeustilanteissa voidaan joutua käymään kohteessa ja asiasta sovitaan soittamalla etukäteen.

Toivomme että viihdytte lomalla hyvin!

© Copyright 2020 Villa Paasirinne