Scroll Top
A-kohde järvi
A kohde jarvi

Palaute

Toivomme, että käyttäisit pienen hetken aikaasi antaaksesi palautetta lomakohteesta, jossa majoituit. Palautteesi on meille tärkeä ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja muita lomakohdetta hakevia ja suunnittelevia löytämään sopivan lomakohteen.

Asiakaspalautelomakkeella voit antaa lomakohteelle omat tähtesi ja kertoa omin sanoin mielipiteesi lomakohteesta. Katso laatuluokitus. Tämä antamasi palaute voidaan julkaista Villa Paasirinne A ja B kohteiden kotisivuilla https://villapaasirinne.fi osana kohteen kuvausta. Tietoja ei anneta ulkopuolisten käyttöön. Toivoisimme, myös että kerrot lomakokemuksista ja annat tähdet Facebook-sivullamme: https://www.facebook.com/villapaasirinne. Jaa lomakokemuksesi myös Instagramissa tägäämällä kuviisi @villa.paasirinne ja pistä samalla tilimme seurantaan. Anna palautetta ja kerro lomakokemuksistasi Google Maps -arvosteluissa Villa Paasirinne A tai B Toivakka Keski- Suomi.

Antamalla palautetta olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on viikonloppu (pe-su) 2 hengelleVilla Paasirinne A -kohteessa. Arvonta on tammikuun 30 pv. edellisen vuoden ja tammikuun aikana lomaa viettäneiden ja kirjallisen palautteen antaneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti s-postilla tai puhelimella sekä kohteen kotisivuilla.

    Palaute koskee Villa Paasirinteen Kohteessa majoittui: Yhteystietosi: Kohteen kuvat ja kuvaus (https://villapaasirinne.fi) vastasivat todellisuutta: Anna alla oleviin asioihin kohteen tähdet 1*-5*****. Kerro mielipiteesi vapaamuotoisesti/ perustele.Mitä seuraavista käytit lomasi aikana:Grillaaminen ja savustus: Terassit: Sauna ja uinti: Kävin: Käytitkö harrastusvälineitä Lajittelitko jätteet ohjeiden mukaan? Käytitkö Toivakan palveluita: Kiitos antamastasi palautteesta! Toivomme onnea arvontaan!
    Tietosuojakäytännöt
    Käytämme evästeitä, jotta pystymme varmistamaan parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sisältöä. Voit hyväksyä evästeet klikkaamalla "Hyväksy"-painiketta.