Scroll Top
A-kohde järvi
A kohde jarvi

Tietoa varauksesta

Vuokrausaika ja vaihtopäivä

A-kohteessa viikonloput to-su loma-aikojen ulkopuolella, ja kesäaikana viikkovaraukset pe-pe. Saapuminen alkaen klo 17  ja pois lähtö klo 11. Muina aikoina tulo ja lähtö sopimuksen mukaan.

B-kohteessa viikonloput to-su loma-aikojen ulkopuolella, ja kesäaikana viikkovaraukset la-la tai sopimuksen mukaan. Tulo klo 16 ja lähtö klo 12 tai sopimuksen mukaan.

Varausehdot

Lue lisää täältä.

Henkilömäärä

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman omistajan lupaa. Poikkeustilanteesta pitää neuvotella etukäteen.

Varausvahvistus ja saapumisilmoitus Villa Paasirinne A ja B kohteissa

Mökin omistajalle tulee aina ilmoittaa saapumisaika hyvissä ajoin etukäteen, viimeistään kuitenkin yhtä (1) vuorokautta ennen varauksen alkamista. Normaali saapumisaika on klo 17-19. Jos joudut saapumaan klo 19 jälkeen kohteeseen tai tarvitset oven avaamista, on lisämaksu 30 €. Yöllä klo 21- 7 välillä oven avaamisen lisämaksu 50€. Avainten hävittämisestä tulee lomalaisten maksettavaksi lukkojen uudelleensarjoitus ja muutostyökulut.

Niille asiakkaille, jotka varaavat kohteen suoraan https://villapaasirinne.fi sivujen kautta, lähetetään varausvahvistus sähköpostiin heti, kun maksusuorituksesta saadaan tosite. Varausvahvistuksessa on varausnumero ja lomakohteen nimi, varausaika, osoitetiedot, mitä varaus sisältää: henkilömäärä, varaajan nimi ja yhteystiedot.

Lomakohteeseen saapuville asiakkaille laitetaan sähköpostiin matkustajailmoituslomake, joka tulee täyttää ja tuoda lomakohteeseen, tai sen voi täyttää lomakohteeseen saavuttua. Lomakohteessa on kohteen edustaja vastassa ja esittelee kohteen ja luovuttaa avaimet. Lomakohteessa on käytössä 150€ vakuusmaksu vahinkojen varalle ja avainpanttina. Maksu annetaan rahana lomakohteen edustajalle, kun saavutaan kohteeseen. Rahan saa takaisin pois lähtiessä, kun vahinkoja ei ole tapahtunut, avain on tallella sekä on toimittu varausehtojen ja sopimusten mukaisesti.

Mitä hintaan sisältyy?

Varaushintaan sisältyy: lomakohteen varatut tilat, A-kohteessa oma uimaranta sekä maauimalampi. Keittiöpuutarhan kasvatuslaatikoiden erilaiset maustekasvit, ruohosipulit, marjapensaiden marjat, raparperit ja hedelmäpuiden sato. Grillirakennus, jossa monipuoliset välineet valmistaa ruokaa avotulen äärellä, kaasugrillissä tai savustuslaatikossa. Valmiiden polttopuiden käyttö tulisijoissa. Soutuvene ja ankkuri, erikokoisia pelastusliivejä aikuisille ja lapsille sekä pelastusrengas, kalojen käsittelypöytä, 2 naisten polkupyörää, sulkapalloverkko ja erilaiset pihapelit. B-kohteessa varatut tilat ja grillikota ja pihalla marjapensaat, raparperit ja yrtit. Rannassa soutuvene ja pelastusliivejä, onkija.

Talvella hintaan sisältyy 2 potkuria, 4 paria lumikenkiä ja talvikalastus välineitä, ahkio ja jakkarat.

Tarjottavat lisäpalvelut

A-kohteessa mahdollista saada seuraavat palvelut loman ajalle lisäpalveluna: kylpypalju, vierashuoneen käyttö lisätilaksi, vuoteiden valmiiksi petaaminen, SUP- lauta, kajakki kahdelle ja kalastukseen kaikuluotain sekä veneen sähköperämoottori. SUP- laudan ja kajakin voi varata viikoksi, viikonlopuksi tai sopimuksen mukaan loman aikana. Lisäpalveluita ovat myös pikkulasten häkkisänky ja syöttötuoli 2 kpl. Pyydä tarjous lisäpalveluista ennen loman alkamista. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen, tarjouksen mukaan etukäteen. Kylpypaljun, SUP- laudan sekä kajakin käyttäjä on vastuussa, asiallisesta ja turvallisesta käytöstä.

Lomakohteen ylläpitäjältä voi varata etukäteen lisäpalveluna: Villa Paasirinne B kohteeseen aamiaispakettia. Aamiaispaketti hinta 8.95€/ henkilö/ päivä. Sisältää kahvi tai tee, viili tai jogurtti, mysliä, pika puurohiutaleita, maitoa, marjoja, leipää, levite, kananmuna, makkaraa.

Mitä mukaan?

Lomakohteessa on käytössä liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka sisältyvät varausmaksuun. Astianpesuaineet, joitakin perusmausteita ja kuivia elintarvikkeita on kohteessa sekä talouspaperit ja wc-paperit. Muut ruoka- ja taloustarvikkeet sekä mausteet lomalaisten kuuluu tuoda mukanaan. Henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja -aineet tulee itse tuoda mukana.

Huomioitavia asioita lomalaisille kohteiden käytössä

Villa Paasirinne A ja B lomakohteen edustaja esittelee lomalaisille lomakohteen ja antaa avaimet, kun saavutte. Lomalaiset ovat vastuussa lomakohteen asiallisesta käytöstä. Lomakohteessa A ja B on ohje- ja esitekansiot, joista löytyy tietoa, miten kodinkoneet ja eri laitteet toimivat sekä lähialueen nähtävyydet ja palvelut. A-kohteen takan, saunan kiukaan ja kylpypaljun lämmitysohjeet sekä kaasugrillin käyttöohjeet tulee lukea. Ohjeet löytyvät A-kohteessa kansiosta, joka on olohuoneessa, ja B-kohteessa kansiosta, joka on eteisen pöydällä. Kodinkoneita ja tulisijoja tulee käyttää kirjallisten ohjeiden mukaan. Saunaa ja takkaa saa lämmittää enintään 3h yhdellä kertaa. Takkaan laitetaan puut harvaan ja muutama kalikka kerrallaan, ettei se kuumene liikaa ja vaurioidu. Saunassa on tehokas kiuas. Saunaan voi mennä + 60 °C lämmössä, eikä saunan lämpötila saa ylittää + 80 °C. Tuhkat tulee poistaa kaikista tulisijoista aina ennen uutta lämmityskertaa. Jos tulisijoja käytetään väärin ja ne rikkoutuvat virheellisen käytön johdosta, ovat käyttäjät vastuussa kustannuksista, joita syntyy niiden korjaamisesta tai uusimisesta. Lomalaisten tulee käyttää lakanoita aina vuoteessa. Jos lakanoita ei ole käytetty, joudutaan kaikki petivaatteet pesettämään pesulassa. Lisätyöstä peritään lisäpalvelumaksu 100 €/vuode.  Asiakas on vastuussa lomakohteessa aiheuttamistaan vahingoista irtaimistolle sekä kiinteistölle ja on korvausvelvollinen lomakohteen omistajalle. Vahingoista ja rikkoutumisesta on aina ilmoitettava heti tai viimeistään pois lähtiessä omistajille puh. +358 40 558 7037.

Lomakohteiden kaikki ruoanvalmistuksessa käytetyt työpisteet ja työvälineet (sähköliesi, sähköuuni, uunipellit sekä vohvelirauta ym.) tulee puhdistaa käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä grillatessa erillistä grillialustaa, niin käytön jälkeinen puhdistus on helpompaa, koska puhdistus kuuluu käyttäjälle. A-kohteen kaasugrilli on käytössä vain kesäaikaan grillirakennuksen patiolla. Kaasugrilli tulee siirtää pois seinän vierestä käytön ajaksi paloturvallisuuden takia.  Käytä savustuslaatikossa folioita ritilän päällä ruuan alla, niin puhdistaminen on helpompaa käytön jälkeen.

B-kohteen puuhellan/pienen leivinuunin sekä grillikodan lämmityksessä pitää noudattaa annettuja ohjeita ja olla huolellinen. Uunin ja hellan pellit tulee olla auki lämmityksen ajan ja sulkea, kun tuli ja hiilet ovat sammuneet. Huomioi lämmityksessä paloturvallisuusohjeet, jotka löytyvät ohjekansiosta ja seinältä.

B-kohteessa ilmalämpöpumppu viilentää kesällä ja lämmittää tarpeen mukaan. A-kohteessa ilmalämpöpumppu on huoneilman viilentämiseen kesäaikana. A- ja B-kohteen lattialämmitystä säädetään huonekohtaisilla seinätermostaateilla. Ulko-ovet lomakohteissa tulee pitää kiinni, ettei kärpäset ja hyönteiset pääse sisälle! Molemmissa kohteissa on patterilla toimiva sähköinen kärpäslätkä.

Molemmissa lomakohteissa on sammutuspeite ja jauhesammuttimet sekä toimintaohjeet tulipalojen ja ensiavun varalle.  Ulkona olevat savustus- ja nuotiopaikka sekä grillipaikan avotuli on sammutettava käytön jälkeen ennen kuin paikalta poistutaan. Lomakohteiden kaikki irtaimisto on luetteloitu ja se tarkistetaan lomajakson lopussa. Jos jotakin rikkoutuu lomakohteessa, ilmoita asiasta lomakohteen ylläpitäjälle.

Villa Paasirinne A- ja B-lomakohteissa on paloturvallisuus- ja ensiapuohjeet kansiossa ja eteisen seinällä, joihin tulee perehtyä, kun saapuu lomalle. A- ja B-kohteessa on ensiapukaappi ja A-kohteessa lisäksi ensiapulaukku ensiapukaapin päällä WC:n seinällä. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Tupakantumpit tulee laittaa niille varattuun astiaan ulkona ja sammuneet tumpit laitetaan sekajätteisiin. Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen ylimääräisestä siivouksesta, jos sisätiloissa on tupakoitu.

Lemmikkien tuomisesta lomakohteeseen on sovittava ennakkoon varausta tehdessä. Muuten niiden tuonti on kielletty. Lemmikkien tuonnista voidaan periä lisämaksu lisäsiivouksen johdosta.

Kohteessa pitää lajitella huolella kaikki jätteet eri pusseihin kirjallisten ohjeiden mukaan. Puutteellisesti suoritettu jätteiden lajittelu aiheuttaa lisäkustannuksia. Kulut voidaan pidättää vakuusmaksusta ja/tai laskuttaa. Aiheutuneet vahingot pyritään sopimaan ensisijaisesti yhdessä henkilökohtaisesti lomakohteessa. Tarkista ennen lähtöäsi, että kaikki tavarat tulevat mukaan. Lomakohteeseen jääneitä tavaroita ei lähetetä perään vaan tavarat menee kierrätykseen. Rannassa maauimalan kiertovesipumppu voi kerralla toimia 3h/pv, kun järvi on tyyni. Myrskysäällä kiertovesipumppua ei saa käyttää. Virtajohto irrotetaan pistokkeesta.

Paloturvallisuus

LUE NÄMÄ VINKIT, NIIN MÖKKILOMASI SUJUU TURVALLISESTI!

  1. Älä jätä mitään valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi.
  2. Älä anna lasten leikkiä tulella. Tämä ilmiselvä muistutus on kuitenkin tärkeä: älä anna lasten leikkiä palavilla kynttilöillä, saunan pesällä tai nuotiolla.
  3. Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä.
  4. Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.
  5. Tärkeintä on olla järki kädessä. Oli sitten kyseessä takka, kynttilä, nuotio, kota tai saunan tuli, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti omistajalle tai huoltajalle.

Loppusiivous

Tiesitkö, että nyt voit nauttia lomasta täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta? Loppusiivous sisältyy A- ja B-kohteen hintaan.

Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi lomalaisen kuitenkin suorittaa sekä A- ja B-kohteessa vaikka loppusiivous sisältyisikin hintaan tai olisi tilattu:

Astiat pestään astianpesukoneessa ja asetetaan paikoilleen. Kaikki työtasot, leikkuulaudat sekä pöydät pyyhitään puhtaiksi. Keittoliesi, sähkönuuni, kaasugrilli ja savustuslaatikko puhdistetaan. Loman aikana tulleet jätteet lajitellaan kirjallisten ohjeiden mukaan. Ruokajätteitä tai elintarvikkeita ei saa laittaa sekajätteisiin vaan biokompostoriin ilman pakkausmateriaaleja tai muovipussia. Sekajätteet ja roskat viedään jätepisteeseen sekajäteastiaan muovipussissa. Lasitavara ja -pullot sekä juoma- ja peltitölkit kerätään omiin muovipusseihin ja viedään kohteen jätepisteeseen. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja liinavaatteet jätetään pinossa sängyn päälle tai penkille. Takan ja saunan sekä kylpypaljun ja kodan tuhka-astiat tyhjennetään niille kuuluvaan kannelliseen astiaan. Kylpypaljun käyttö on lisäpalvelu ja maksu sovitaan käytön mukaan etukäteen. Kylpypaljun vettä voi lämmittää 2- 3 kertaa, sen jälkeen vesi on vaihdettava. Lomalaisten tulee ilmoittaa kohteen edustajalle, milloin vesi halutaan vaihtaa kylpypaljuun. Käyttöohjeet on kirjallisena ja ne tulee huomioida käytössä.

Vie tuoreet ruokatarvikkeet mukanasi pois ja käytetyt ruuantähteet kompostoriin. Käyttökelpoiset ruokatarvikkeet voi jättää myös kohteeseen.

Jos lomalaiset eivät hoida yllä mainittuja heille kuuluvia tehtäviä jätteiden lajittelussa ja/tai toimi kohteessa asiallisesti, veloitamme lisätyöstä 150 € maksun, joka voidaan pidättää vakuusmaksusta.

Palvelutiedot

Lomakohteen kuvauksessa on maininta lähialueen palveluista (esim. kauppa, ravintola, liikuntapaikat, kuntapalvelut ja muut lähialueen palvelut jne.) Villa Paasirinne ei vastaa lomakohteeseen kuulumattomien yleisten palveluiden tiedoista eikä niiden saatavuudesta loman aikana.

Kohteen omistaja auttaa aina

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai pikkuvian vuoksi, jonka kohteen omistaja voi hetkessä korjata, tai kaipaat kodinkoneiden käyttöohjeiden tulkintaan apua. Ota siis rohkeasti yhteyttä kaikissa pulmatilanteissa!

Poikkeustilanteissa omistaja voi joutua tekemään huoltotöitä lomakohteissa. Kohteessa käynnistä soitetaan ja sovitaan aina etukäteen.

Toivomme että viihdytte ja virkistytte lomalla sekä
lomanne on onnistunut kokemus!

© Copyright 2020 Villa Paasirinne

Tietosuojakäytännöt
Käytämme evästeitä, jotta pystymme varmistamaan parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sisältöä. Voit hyväksyä evästeet klikkaamalla "Hyväksy"-painiketta.