Scroll Top
A-kohde järvi
A kohde jarvi

Tietoa varauksesta

Vuokrausaika ja vaihtopäivä

Viikonloppuvaraus to-su loma-aikojen ulkopuolella A-kohde, ja loma-aikoina viikkovaraus pe-pe. Saapuminen klo 17 loma-aikoina ja pois lähtö klo 11. Muina aikoina tulo ja lähtö sopimuksen mukaan. B-kohteessa viikonloput to-su loma-aikojen ulkopuolella, ja kesäaikana viikkovaraukset pe-pe tai sopimuksen mukaan. Tulo klo 16 ja lähtö klo 12 tai sopimuksen mukaan.

Henkilömäärä

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman omistajan lupaa. Poikkeustilanteesta pitää neuvotella etukäteen.

Varausvahvistus ja matkustajailmoitus

Niille asiakkaille, jotka varaavat kohteen suoraan Villa Paasirinteen kautta, varausvahvistus lähetetään sähköpostiin heti, kun maksusuorituksesta saadaan tosite. Varausvahvistuksessa on lomakohteen nimi, osoitetiedot ja varausaika sekä varaaja nimi sekä henkilömäärä.

Lomakohteeseen saapuville asiakkaille laitetaan sähköpostiin matkustajailmoituslomake, joka tulee täyttää ja lähettää takaisin lomakohteen sähköpostiin. Jos matkustajailmoitusta ei ole voitu täyttää etukäteen, niin se täytetään lomakohteessa. Lomakohteessa on kohteen edustaja vastassa ja esittelee kohteen ja luovuttaa avaimet.

Saapumisilmoitus

Mökin omistajalle tulee aina ilmoittaa saapumisaika hyvissä ajoin etukäteen, viimeistään kahta vuorokautta ennen varauksen alkamista.  Jos saavut klo 19 jälkeen kohteeseen tai tarvitset oven avaamista, on lisämaksu 30 €. Avainten hävittämisestä tulee lomalaisten maksettavaksi lukkojen uudelleensarjoitus ja muutostyökulut.

Lomakohteen omistajalla on oikeus periä lomakohteeseen saapumisen yhteydessä asiakkaalta 150 € suuruinen vakuus ja avainpanttimaksu käteisenä asiakkaan velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja varalta. Omistaja palauttaa vakuusmaksun asiakkaalle lähtöpäivänä, kun kohteessa on toimittu asiallisesti annettujen ja kirjallisten ohjeiden mukaan.

Mitä hintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy lomakohteen ja saunan sekä piha-alueen ja rannan vapaa käyttö. Lomakohteissa on hyvä kalustus sekä perusastiat ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Lomalaisten käytössä on keittiöpuutarhan maustekasvit, ruohosipulit, marjat, raparperi ja muut kasvit ja hedelmät. Myös polttopuut sisältyvät kohteen vuokrahintaan. Lomakohteissa on lomalaisten käytössä soutuvene ja sähköperämoottori, jotka kuuluvat vuokrahintaan sekä kalastus ja harrastusvälineitä, joita säilytetään autotallissa.

A- ja B-lomakohteiden vesi tulee omasta porakaivosta. Kylmä vesi on hyvälaatuista ja soveltuu juomavedeksi. A-kohteen kaikissa huonetiloissa on lattialämmitys ja huonetermostaatit lämmönsäätelyyn.

A-kohteessa on mahdollista ladata sähköautoja, kun on oma kaapeli mukana. Viikonloppuvarauksiin lataus sisältyy vuokrahintaan. Viikkovaraajien kanssa sovitaan maksusta etukäteen.

A-kohteessa kylpypalju, SUP-lauta ja vierashuoneen käyttö ovat lisäpalveluja. Lisäksi vuokralaisen on mahdollista saada lisäpalveluna sänkyjen petaus valmiiksi. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen. SUP-laudan voi varata etukäteen ja vuokrata 1 pv 30 € ja 2 pv 5 0€ tai viikko 120 € ja 2 viikkoa 200€.  Laudan varaaja on vastuussa laudan asiallisesta ja turvallisesta käytöstä.  Jos SUP-lauta rikkoutuu vuokrausaikana, on käyttäjä vastuussa korjauskustannuksista tai laudan uusimisesta, jos korjaus ei ole mahdollinen. Rikkoutumisesta tulee olla heti yhteydessä kohteen omistajaan. Laita yhteystietosi varauksen mukana ja maksu pankkiin etukäteen.

Loppusiivous sisältyy A- ja B-kohteen hintaan.

Mitä mukaan?

Lomakohteessa on käytössä liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka sisältyvät vuokrahintaan. Astianpesuaineet, joitakin perusmausteita sekä wc- ja talouspaperit sisältyvät vuokrahintaan. Muut tarvittavat taloustarvikkeet vuokralaisen kuuluu tuoda mukanaan.

Henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja -aineet sekä muut mausteet ja ruokatarvikkeet lomalaisten tulee itse tuoda kohteeseen.

Huomioitavia asioita lomalaisille kohteiden käytössä

Villa Paasirinne A ja B lomakohteen edustaja esittelee lomalaisille lomakohteen ja antaa avaimet, kun saavutte. Lomalaiset ovat vastuussa lomakohteen asiallisesta käytöstä. Lomakohteessa A ja B on ohje- ja esitekansiot, joista löytyy tietoa, miten kodinkoneet ja eri laitteet toimivat sekä lähialueen nähtävyydet ja palvelut. A-kohteen takan, saunan kiukaan ja kylpypaljun lämmitysohjeet sekä kaasugrillin käyttöohjeet tulee lukea. Ohjeet löytyvät A-kohteessa kansiosta, joka on olohuoneessa, ja B-kohteessa kansiosta, joka on eteisen pöydällä. Kodinkoneita ja tulisijoja tulee käyttää kirjallisten ohjeiden mukaan. Saunaa ja takkaa saa lämmittää enintään 3h yhdellä kertaa. Takkaan laitetaan puut harvaan ja muutama kalikka kerrallaan, ettei se kuumene liikaa ja vaurioidu. Saunassa on tehokas kiuas. Saunaan voi mennä + 60 °C lämmössä, eikä saunan lämpötila saa ylittää + 80 °C. Tuhkat tulee poistaa kaikista tulisijoista aina ennen uutta lämmityskertaa. Jos tulisijoja käytetään väärin ja ne rikkoutuvat virheellisen käytön johdosta, ovat käyttäjät vastuussa kustannuksista, joita syntyy niiden korjaamisesta tai uusimisesta. Lomalaisten tulee käyttää lakanoita aina vuoteessa. Jos lakanoita ei ole käytetty, joudutaan kaikki petivaatteet pesettämään pesulassa. Lisätyöstä peritään lisäpalvelumaksu 100 €/vuode.  Asiakas on vastuussa lomakohteessa aiheuttamistaan vahingoista irtaimistolle sekä kiinteistölle ja on korvausvelvollinen lomakohteen omistajalle. Vahingoista ja rikkoutumisesta on aina ilmoitettava heti tai viimeistään pois lähtiessä omistajille puh. +358 40 558 7037.

Lomakohteiden kaikki ruoanvalmistuksessa käytetyt työpisteet ja työvälineet (sähköliesi, sähköuuni, uunipellit sekä vohvelirauta ym.) tulee puhdistaa käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä grillatessa erillistä grillialustaa, niin käytön jälkeinen puhdistus on helpompaa, koska puhdistus kuuluu käyttäjälle. A-kohteen kaasugrilli on käytössä vain kesäaikaan grillirakennuksen patiolla. Kaasugrilli tulee siirtää pois seinän vierestä käytön ajaksi paloturvallisuuden takia.  Käytä savustuslaatikossa folioita ritilän päällä ruuan alla, niin puhdistaminen on helpompaa käytön jälkeen.

B-kohteen puuhellan/pienen leivinuunin sekä grillikodan lämmityksessä pitää noudattaa annettuja ohjeita ja olla huolellinen. Uunin ja hellan pellit tulee olla auki lämmityksen ajan ja sulkea, kun tuli ja hiilet ovat sammuneet. Huomioi lämmityksessä paloturvallisuusohjeet, jotka löytyvät ohjekansiosta ja seinältä.

B-kohteessa ilmalämpöpumppu viilentää kesällä ja lämmittää tarpeen mukaan. A-kohteessa ilmalämpöpumppu on huoneilman viilentämiseen kesäaikana. A- ja B-kohteen lattialämmitystä säädetään huonekohtaisilla seinätermostaateilla. Ulko-ovet lomakohteissa tulee pitää kiinni, ettei kärpäset ja hyönteiset pääse sisälle! Molemmissa kohteissa on patterilla toimiva sähköinen kärpäslätkä.

Molemmissa lomakohteissa on sammutuspeite ja jauhesammuttimet sekä toimintaohjeet tulipalojen ja ensiavun varalle.  Ulkona olevat savustus- ja nuotiopaikka sekä grillipaikan avotuli on sammutettava käytön jälkeen ennen kuin paikalta poistutaan. Lomakohteiden kaikki irtaimisto on luetteloitu ja se tarkistetaan lomajakson lopussa. Jos jotakin rikkoutuu lomakohteessa, ilmoita asiasta lomakohteen ylläpitäjälle.

Villa Paasirinne A- ja B-lomakohteissa on paloturvallisuus- ja ensiapuohjeet kansiossa ja eteisen seinällä, joihin tulee perehtyä, kun saapuu lomalle. A- ja B-kohteessa on ensiapukaappi ja A-kohteessa lisäksi ensiapulaukku ensiapukaapin päällä WC:n seinällä. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Tupakantumpit tulee laittaa niille varattuun astiaan ulkona ja sammuneet tumpit laitetaan sekajätteisiin. Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen ylimääräisestä siivouksesta, jos sisätiloissa on tupakoitu.

Lemmikkien tuomisesta lomakohteeseen on sovittava ennakkoon varausta tehdessä. Muuten niiden tuonti on kielletty. Lemmikkien tuonnista voidaan periä lisämaksu lisäsiivouksen johdosta.

Kohteessa pitää lajitella huolella kaikki jätteet eri pusseihin kirjallisten ohjeiden mukaan. Puutteellisesti suoritettu jätteiden lajittelu aiheuttaa lisäkustannuksia. Kulut voidaan pidättää vakuusmaksusta ja/tai laskuttaa. Aiheutuneet vahingot pyritään sopimaan ensisijaisesti yhdessä henkilökohtaisesti lomakohteessa. Tarkista ennen lähtöäsi, että kaikki tavarat tulevat mukaan. Lomakohteeseen jääneitä tavaroita ei lähetetä perään vaan tavarat menee kierrätykseen. Rannassa maauimalan kiertovesipumppu voi kerralla toimia 3h/pv, kun järvi on tyyni. Myrskysäällä kiertovesipumppua ei saa käyttää. Virtajohto irrotetaan pistokkeesta.

Paloturvallisuus

LUE NÄMÄ VINKIT, NIIN MÖKKILOMASI SUJUU TURVALLISESTI!

  1. Älä jätä mitään valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi.
  2. Älä anna lasten leikkiä tulella. Tämä ilmiselvä muistutus on kuitenkin tärkeä: älä anna lasten leikkiä palavilla kynttilöillä, saunan pesällä tai nuotiolla.
  3. Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä.
  4. Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.
  5. Tärkeintä on olla järki kädessä. Oli sitten kyseessä takka, kynttilä, nuotio, kota tai saunan tuli, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti omistajalle tai huoltajalle.

Loppusiivous

Tiesitkö, että nyt voit nauttia lomasta täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta? Loppusiivous sisältyy A- ja B-kohteen hintaan.

Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi lomalaisen kuitenkin suorittaa sekä A- ja B-kohteessa vaikka loppusiivous sisältyisikin hintaan tai olisi tilattu:

Astiat pestään astianpesukoneessa ja asetetaan paikoilleen. Kaikki työtasot, leikkuulaudat sekä pöydät pyyhitään puhtaiksi. Keittoliesi, sähkönuuni, kaasugrilli ja savustuslaatikko puhdistetaan. Loman aikana tulleet jätteet lajitellaan kirjallisten ohjeiden mukaan. Ruokajätteitä tai elintarvikkeita ei saa laittaa sekajätteisiin vaan biokompostoriin ilman pakkausmateriaaleja tai muovipussia. Sekajätteet ja roskat viedään jätepisteeseen sekajäteastiaan muovipussissa. Lasitavara ja -pullot sekä juoma- ja peltitölkit kerätään omiin muovipusseihin ja viedään kohteen jätepisteeseen. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja liinavaatteet jätetään pinossa sängyn päälle tai penkille. Takan ja saunan sekä kylpypaljun ja kodan tuhka-astiat tyhjennetään niille kuuluvaan kannelliseen astiaan. Kylpypaljun käyttö on lisäpalvelu ja maksu sovitaan käytön mukaan etukäteen. Kylpypaljun vettä voi lämmittää 2- 3 kertaa, sen jälkeen vesi on vaihdettava. Lomalaisten tulee ilmoittaa kohteen edustajalle, milloin vesi halutaan vaihtaa kylpypaljuun. Käyttöohjeet on kirjallisena ja ne tulee huomioida käytössä.

Vie tuoreet ruokatarvikkeet mukanasi pois ja käytetyt ruuantähteet kompostoriin. Käyttökelpoiset ruokatarvikkeet voi jättää myös kohteeseen.

Jos lomalaiset eivät hoida yllä mainittuja heille kuuluvia tehtäviä jätteiden lajittelussa ja/tai toimi kohteessa asiallisesti, veloitamme lisätyöstä 150 € maksun, joka voidaan pidättää vakuusmaksusta.

Palvelutiedot

Lomakohteen kuvauksessa on maininta lähialueen palveluista (esim. kauppa, ravintola, liikuntapaikat, kuntapalvelut ja muut lähialueen palvelut jne.) Villa Paasirinne ei vastaa lomakohteeseen kuulumattomien yleisten palveluiden tiedoista eikä niiden saatavuudesta loman aikana.

Kohteen omistaja auttaa aina

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai pikkuvian vuoksi, jonka kohteen omistaja voi hetkessä korjata, tai kaipaat kodinkoneiden käyttöohjeiden tulkintaan apua. Ota siis rohkeasti yhteyttä kaikissa pulmatilanteissa!

Poikkeustilanteissa omistaja voi joutua tekemään huoltotöitä lomakohteissa. Kohteessa käynnistä soitetaan ja sovitaan aina etukäteen.

Toivomme että viihdytte ja virkistytte lomalla sekä
lomanne on onnistunut kokemus!

© Copyright 2020 Villa Paasirinne

Tietosuojakäytännöt
Käytämme evästeitä, jotta pystymme varmistamaan parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sisältöä. Voit hyväksyä evästeet klikkaamalla "Hyväksy"-painiketta.